classic case
上千个案例,上百个长期合作伙伴
新闻动态
联系我们

公司电话:4006-678-768

企业邮箱:ydel@ydel.com

公司地址:北京市通州区宋庄镇小堡佰富苑工业区

产品推荐
最新文章
“山丘”- 餐厅里的游乐场
文章出处:易德利    人气:    时间:2018-09-11
“山丘”(La Colline)是Appelle-moi Papa工作室近期为法国南特的餐厅La Cantine du Voyage设计的一个景观装置。“山丘”以其波浪起伏的形态和活泼的色彩构建了一个奇思妙想的世界。不论老人还是孩子,都可以在这片七彩的乐园中尽情攀登和游戏。

▼项目概览,overview

▼细部,detailed view

In keeping with their desire to add colour and reaffirm La Cantine’s warm and convivial atmosphere, Appelle-moi Papa dreamt up La Colline (“the hill”). With its round and generous forms, La Colline is a whimsical, technicolor land where visitors from 3 to 77 years old are invited to climb, roll around, slide, play and lay around, all in a contemporary and colorful aesthetic.

▼一个介于游乐场和艺术装置之间的作品,a work between playground and artistic installation

▼不论老人还是孩子,都可以在这片七彩的乐园中尽情攀登和游戏,visitors are invited to climb, roll around, slide, play and lay around, all in a contemporary and colorful aesthetic

这座占地98平方米、高3.5米的“山丘”基于一个木制框架搭建而成,其表面覆盖以EPDM橡胶颗粒。这一介于游乐场和艺术装置之间的作品为公众创造了一个自由的互动空间,穿行于波动的“山丘”间,每个人都将找到一份属于自己的乐趣。

Thanks to the technical support by Le Voyage à Nantes, this project offered Appelle-moi Papa a real opportunity to confront the creation of a volume dedicated to the public space. Halfway between playground and artistic installation, La Colline leaves a space of freedom and undeniable expression where everyone must tame the uneven to invent his own stories.

▼山丘表面以EPDM橡胶颗粒覆盖,the “hill” is covered with EPDM

▼“山丘”基于一个木制框架搭建而成,the installation is based on a wooden frame

▼建造过程,construction phase


在线咨询